Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
experience

Bright White fogfehérítő

Victoria · 4 hónapja
Én az a fajta ember vagyok aki reggel-este fogat most azt annyi. Nem nagyon nézegetem a fogaimat,sőt ha nevetek általában a kezemet a szám elé teszem automatikusan. Sose értettem miért pedig szép fogaim vannak,nem sárgák (annyira),nem kócosak teljesen szabályosak.
Pár hete Instagramon folyamat ezek az ‘instasztárok’ jöttek elő a hófehér fogaikkal,meg ezzel a doboznyi cuccal a Bright White fogfehérítővel. Állitólag ez egy cucc vagy kettő,az egyikbe ilyen trutyi van anit valami sínre kell cuccolni felteszed 45percig ég egy Led lámpa a szádban amitől kussban kell lenni utána megismételni 3x ,10percenként és vakító fehérek lesznek a fogaitok.
Tök könnyűnek és gyorsnak hangzott meg is rendeltem hát egy ilyen 10 alkalmas szettet tízenhat rongyért és 2 nap alatt meg is jött postán. Tegyük hozzá fogorvoshoz lusta vagyok elmenni de ez így elég izginek tűnt,nomegaztán majmolni akartam én is valami újat ;)

Végigolvastam a leírást,épp péntek volt,nagy alkoholfogyasztás,kartoncigi begyűrés elôtt pár órával. Leírásban pontosan levolt írva,hogy színes ételek,cigaretta ne nagyon érintse a pofánkat mert akkor szart se ér az egész. 

Fasza... napoljuk el.

Hétfőn nekiálltam. A kék genyós fecskendôből kellett alulra és felűlre belenyomni egy vékony csíkot a szilikon cuccba majd belenyomni a szájba,megnyomni a ledes gombot és kuss 45percig. Stopper beállít,Family Guy nézés On. 
Két rész után kiveszem,folyik a nyálam mint egy ovodásnak,le is csúltam magam,kimostam a szamat meg a cuccot is és rohantam a tükör elé,hogy mizu. 
Hát fehérebbek nem lettek,de cserébe olyan kellenetlen érzékenyek lettek a fogaim be kellett vegyek egy Cataflam Dolot mert nem birtam elviselni...
Baszki,ja hogy lyukas volt alul az elso fogam?
Ooooo fuck.
Azóta se voltam dokinál,azóta is csak áll a szekrényben még  ‘9 alkalom’ és azóta is fáj az a tizenhatezer forint.  Ennek már 2 hónapja. 
Ugyanitt eladó 9 alkalmas fogfehérítő szett ócsóé! 

Ez az én Bright White storym :))
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!